Leverans och returer

BETALNING

Klarna
Vi använder oss utav Klarna Faktura. När du betalar med klarna handlar du tryggt och enkelt. Du får alltid hem varan innan du betalar och behöver inte lämna ut några kortuppgifter. Om betalningen uteblir tillkommer en påminnelseavgift på 50:- samt dröjsmålsränta på 26%.

Paypal
Vi använder oss av Paypal för en smidig och säker lösning när du vill betala med kort. Paypal kräver inte längre att den som betalar skapar ett konto hos dem vilket underlättar betalningsprocessen för dig som kund.


FRAKTKOSTNAD

Vi tar ut en fraktavgift om 49kr inom Sverige. Ett fåtal varor, och eventuell frakt till andra länder är belagda med högre fraktavgifter.

HÄMTA DINA VAROR
Det går även bra att hämta dina varor hos oss. Välj alternativet i kassan så kontaktar vi dig med närmare instruktioner gällande upphämtning så fort varorna har packats. Detta sker normalt inom 1-2 dagar.


 LEVERANS

Vi levererar våra paket med Postnord och du som kund hämtar ditt paket hos ett postombud nära dig. Paketet ligger hos ditt postombud i två veckor. Om paketet inte hämtas ut så sänds det tillbaka och ni som kund debiteras 300 SEK vilket motsvarar de kostnader som detta orsakat. Det gäller expediering, packning, emballage, frakt och returbehandling.


RETUR OCH BYTEN

Du har alltid 14 dagars öppet köp från det datumet paketet anländer till ditt ombud. Om du önskar att returnera din vara står vi för fraktkostnaden tillbaka till oss. Vänligen kontakta oss på info@greyroom.se för att returna din vara. Returen får ej ske med postförskott eller efterkrav. Varan ska skickas tillbaka till oss oanvänd, i sin original förpackning och med alla lappar kvar. Varan ska förpackas väl, om varan skadas eller kommer bort då du återsänder den är du som kund betalningsskyldig.


REKLAMATION

Om din vara skulle vara skadad eller felaktig ber vi dig att maila oss på info@greyroom.se och förklara vad som är fel. Vid reklamation krävs att du som kund kan bifog kvitto eller följesedel. Felaktig eller skadad vara ska returnera inom 14 dagar från det datum paketet anländer till ditt postombud. Vid reklamation eller en ev bytesvara står vi på Greyroom för frakten. Varan ska förpackas väl, om varan skadas eller kommer bort då du återsänder den är du som kund betalningsskyldig.


ÅTERBETALNING

Efter att vi mottagit din retur, byte eller reklamation granskar vi varan samt krediterar din faktura. Vi arbetar så snabbt vi kan med att administrera din faktura och hänvisar till distanshandelslagen om återbetalning inom 30 dagar från den dagen vi mottagit din retur.


Greyroom förbehåller sig för eventuella fel på samtliga produkter i sortimentet. Vi kan inte garantera att varans exakta färg eller utseende avspeglas på bilderna. Angivna storlekar är ungefärliga. Storlek och färg kan skilja sig på produkterna. Kontakta oss gärna på info@greyroom.se om du är osäker på någon vara så hjälper vi gärna dig.

Greyroom reserverar sig för ev skrivfel och ändringar som är utanför vår kontroll.