Kalaskväll

 

Idag har jag varit på Plantagen och handalt växter till min kruka utanför Greyroom’s ytterdörr. Alla växter dog i somras och nu när hösten kommer vill man så klart göra fint inför helger jag har söndags öppet. Samtidigt fick jag köpa med närings pinnar till alla mina krukväxter för det var A och O enligt personalen. Någon som har provat pinnarna inomhus?

 

Ikväll är det kalas för Elliots kompis på Leos lekland. Har ni varit där en fredag kväll? Det är faktiskt den bästa dagen att åka på sånna ställe, det är knappt några barn. Lugnt och skönt och samtidigt som barnen leker sitter föräldrarna i fåtöljerna och snackar. Vilket faktiskt är trevligt för man “lär känna” varandra lite och hinner säga något mer än Hej när man möts vid lämning/hämting.

Ha en mysig kväll <3

 

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *