Fredag med kidsen

På fredagar brukar jag hämta barnen lite tidigare från fritids och förskola. Mest för att dom tycker att det är skönt att få komma hem tidigt och för att vi brukar hitta på saker på fredagseftermiddagar. Idag satte vi oss i bilen och mötte upp våra vänner på Två systrar där vi precis han ta en fika innan det började regna.

 

 

Efter fikan körde vi till bowlingen för att barnen skulle få kasta lite med kloten. Elliot ska på kalas på söndag och är lite orolig av sig när han inte vet vad han ska göra. Så vi tog en uppvärmningsrunda idag. Lyckan i Elliots ögonen när han slog ner alla käglorna och Jacobs skrik och gråt när vi skulle gå hem gjorde att jag lovade dom att vi skulle spela fler gånger <3

 

xo

 

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *