Leverans och returer

BETALNING

Paypal
Vi använder oss av Paypal för en smidig och säker lösning när du vill betala med kort. Paypal kräver inte längre att den som betalar skapar ett konto hos dem vilket underlättar betalningsprocessen för dig som kund.
Klarna (kommer snart)
Vi använder oss utav Klarna Faktura. När du betalar med klarna handlar du tryggt och enkelt. Du får alltid hem varan innan du betalar och behöver inte lämna ut några kortuppgifter. Om betalningen uteblir tillkommer en påminnelseavgift på 50:- samt dröjsmålsränta på 26%.

FRAKTKOSTNAD

Fraktkostnad från 69:- inom Sverige.

HÄMTA DINA VAROR

Det går även bra att hämta dina varor hos oss. Välj alternativet i kassan så kontaktar vi dig med närmare instruktioner gällande upphämtning så fort varorna har packats. Detta sker normalt inom 1-2 dagar.

 LEVERANS

Vi levererar våra paket med Postnord. Du som kund hämtar sedan ditt paket hos ett postombud nära dig. I två veckor ligger paketet hos ditt postombud. Om paketet inte hämtas ut så sänds det tillbaka. Ni som kund debiteras 400:- för återförsändelse.

RETUR OCH BYTEN

Du har alltid 14 dagars öppet köp från det datumet paketet anländer till ditt ombud. Öppetköp gäller ej på nedsatta varor eller rea. Om du önskar att returnera din vara står du som kund själv för fraktkostnaden tillbaka till oss. Om du haft fraktfritt på din beställning står du även för denna kostnaden vid en ev retur. Returen får ej ske med postförskott eller efterkrav. Varan ska skickas tillbaka till oss oanvänd, i sin original förpackning och med alla lappar kvar. Varan ska förpackas väl, om varan skadas eller kommer bort då du återsänder den är du som kund betalningsskyldig.

REKLAMATION

Om din vara skulle vara skadad eller felaktig ber vi dig att maila oss på info@greyroom.se och förklara vad som är fel. Vid reklamation krävs att du som kund kan bifog kvitto eller följesedel. Felaktig eller skadad vara ska returnera inom 14 dagar från det datum paketet anländer till ditt postombud. Vid reklamation eller en ev bytesvara står vi på Greyroom för frakten. Varan ska förpackas väl, om varan skadas eller kommer bort då du återsänder den är du som kund betalningsskyldig.

ÅTERBETALNING

Efter att vi mottagit din retur, byte eller reklamation granskar vi varan samt krediterar din faktura. Vi arbetar så snabbt vi kan med att administrera din faktura och hänvisar till distanshandelslagen om återbetalning inom 30 dagar från den dagen vi mottagit din retur.

Greyroom förbehåller sig för eventuella fel på samtliga produkter i sortimentet. Vi kan inte garantera att varans exakta färg eller utseende avspeglas på bilderna. Angivna storlekar är ungefärliga. Storlek och färg kan skilja sig på produkterna. Kontakta oss gärna på info@greyroom.se om du är osäker på någon vara så hjälper vi gärna dig.
Greyroom reserverar sig för ev skrivfel och ändringar som är utanför vår kontroll.